מטבח

מנהל: מר אלי חופי

תאור כללי
 
מערך המזון מספק שירותי מזון לחולים, לסגל העובדים ולאורחים. מערך המזון כולל את המטבח ואת חדר האוכל.

המזון נשלח למחלקות באמצעות החצרנים בתרמו פורטים.

במחלקות האשפוז נשמר המזון בעגלות חימום ומהן מוגש לחולים באופן אישי במגשים או בחדרי האוכל המחלקתיים בהתאם למצב החולה.

במטבח ובחדר האוכל מועסקים 24 עובדים.

דיאטנית המטבח מכינה ומספקת את המנות הדיאטניות המיוחדות בהתאם להנחיות הדיאטנית הראשית.


חזון המחלקה

הגשת האוכל לחולה לפי טעמו האישי ולפי צרכיו והגשה בצורה אסתטית ובטמפרטורה מתאימה בעזרת עבודת צוות ושיתוף פעולה.

שינוע: המזון נשלח בצוברים באמצעות החצרנים למחלקות ושם הוא מחומם לפני הגשתו למטופלים. חלוקת המזון למטופלים ע"י כוחות העזר ובאחריות המחלקות.


שיטת העבודה

בשל הגש - בשיטה זו מבשלים את האוכל ומגישים באותו יום. בשיטה זו עובדים בפינת הבישול.
 
פעילות שוטפת של מערך המזון:

  1. הכנה ואספקת מנות לכל החולים המאושפזים במחלקות השונות בביה"ח.
  2. הכנה וחלוקת מנות לציבור סגל העובדים בחדר האוכל.
  3. שליחת ארוחות עשר למחלקות השונות.
  4. הכנה ואספקת מזון לאירועים שונים בביה"ח (כנסים, ימי עיון, מסיבות, תרגילי מוכנות ביה"ח במצבי שע"ח וכד').
  5. הכנה ואספקת מנות דיאטה לחולים לפי דרישת המחלקות.
  6. פיקוח על איכות המזון ושמירתו.
  7. קשר שוטף עם המחלקות הצרכניות ומתן מענה הולם לדרישותיהן.

טלפונים 

מנהל: 04-6652344
מטבח: 04-6652247

מנהל: מר אלי חופי